Gudbrandsdalshelga 2022

Jan og Kristine Kolås kunne kjøre hjem til Ruste med de tre gjeveste pokalene. "Amcar Veteran", "Damenes"og "Publikums prisen". Bilen er en nydelig Chevrolet Landau Phaeton fra 1932.
Her er Jan fremme på "podiet" og mottar sin første pokal, men han måtte frem to ganger til før bordet var tomt.
En bil som virkelig imponerte var denne selvbygde Ford Tudor. Bygd opp fra en Ford Anglia ramme. Jakob Smith fra Moelv er bilkunstneren og han kunne fortelle at han brukte seks år på jobben. Helt klart bilkunst av stor klasse.
Jakob Smith med kartleser klar for Gudbrandsdalsløpet i sin nydelige racerbil fra "tredvetallet".
Dette var ren plankekjøring for Gudbrand Olstad fra Sør-Fron. Men så kjenner han bilen sin godt for de har vært "kamerater" i godt over tredve år. Bilen er en Ford Fairlaine fra 1957, og det er yngste datter som er kartleser.
Kjetil Holen fra Øyer er selvfølgelig i farta da det er Gudbr. dals løp. -Finere har ikke SECen vært siden den kom fra samlebåndet, og innrømmet at det hadde gått med noen kvelder til både vask og polering. Belønningen fikk han søndag da han dro hjem prisen for fineste Veteran i klassen "Europa/Japan"
Willys Jeep fra Nederland. Aadran Eyden kom ikke enkomst fra Nederland til Vinstra for å kjøre løpet, men bilen var kjørt fra Nederland for noen år siden. Og det er en prestasjon i seg selv i en Willys.
Rolf Fossmo fikk lov å kjøre konas cabriolet for anledningen, og ville kjøre "toppløs". Kom ikke så langt før han fikk streng beskjed om å sette på at taket, men morro så lenge det varte.
VW Split Window er ikke så ofte vi ser lenger. Denne nydelig restaurerte 51 modellen kommer fra Otta og tilhører Jens Høystad.
Jensen Healey er sjeldne saker. Eier er Per Roen.