Country Car Meet 2022

En nydelig original Buick Special fra 1950. Eier er Ed La Pierre fra Ringebu som kunne kjøre hjem med de to gjeveste pokalene i baksetet.
Damejuryens beskrivelse: "Et strøkent eksemplar med flott farge og fine former. En damemagnet." Ikke vanskelig å være enig i den beskrivelsen.
Eier av vinnerbilen er Ed La Pierre fra Ringebu som fornøyd kunne motta de to gjeveste pokalene: "Damenes pris" og "Publikums prisen". Han hadde eid bilen i seks uker, og var tydeligvis allerede en stolt Buick eier.
Ikke første pokalen Kjetil Holen fra Øyer tar med seg fra Vinstra, og sikkert ikke den siste. Denne gangen ble det "Beste Veteran" for sin støvfrie Chevrolet Corvette Pace Car fra 1986.
Kjetil liker å gjøre det lille ekstra. Denne gangen hadde han en smakfull Country pynt på "Kabriolethylla" med både cowboyhatter, modellbil og amerikanske flagg i antennene.
Det var god plass på PG Senteret selv om mange av bilene trengte god plass. Her er en mektig Oldsmobile Rocket 88 fra 1969. Eier er Mona Løvlien som kommer fra Rena.
Torstein Risdal fra Skåbu er eier av denne nydelige Dodge Cabriolet fra 1957.
Bjørn Bakken kunne motta prisen for andre plass i veteran klassen for sin Oldsmobile 442 fra 1972.