Gudbrandsdalsløp og treff 2017

Geir Haugen fra Vinstra ved sin nydelige Chevrolet Impala fra 1965. Denne duoen vant det meste under helgens Gudbrandsdalsløp og treff.

Gudbrandsdalsløp og treff:

Han var tydelig overrasket Geir Haugen fra Vinstra, da han ble kåret til vinner i både «Fineste Amcar» og vinner av «Publikumsprisen» på årets Gudbrandsdalstreff på Peer Gynt Senter på Vinstra.

Da hadde han allerede på lørdag vunnet rebusoppgavene under årets Gudbrandsdalsløp, hvor han konkurrerte med 108 andre deltagere.

Med gode klemmer og det obligatoriske «velkome att neste år» kunne han med munter jubel motta begge pokalene av sin bedre halvdel på søndagens treff.

Bilen er en nydelig Chevrolet Impala Super Sport fra 1965. Når denne bilen er nyvasket, noe som den forøvrig alltid er, har den en farge som kan gjøre en edelsten misunnelig. 

Willy Heimstad som er formann i arrangørklubben GMK, kunne også smile etter en vel gjennomført helg.

Han hadde håpet på litt større deltagelse enn 109 på lørdagens løp og 75 kjøretøyer på søndag, men evaluerings skjemaene viste at de fleste var fornøyde.

"Vi hadde litt problemer med kødannelse på Ringebu men det blir fikset til neste år kunne han fortelle, og lover et nytt løp og nytt treff i 2018".

Ellers var innholdet også denne gangen veldig bredt og noe for enhver smak.

Lastebiler, motorsykler, blanke forkrommede femtitallere, rå muskelbiler, og også sjarmerende nostalgiske sportsbiler.

Kan man egentlig ønske seg noe mere?

 

Da det også var byfest denne helga på Vinstra, og medlemmene fra AMCARHDfron som ikke kjørte løpet, var oppstilt på stasjonen.
Medlemmene fra AMCARHDfron venter på en god hamburger og selvfølgelig cola på gamledagse glassflasker på "Vinstra Diner".
Nydelig Land Rover ved Vinstrahallen før start av løpet.
Jan Erik Nordølom med sin super sjeldne Rambler Convertible er en trofast veteranbilløpdeltager.
Det var virkelig koselig i Nedregate på Vinstra. Her er det en nydelig Cadillac fra 1956 som kjører frem foran scenen og kommenteres av Jan Petter Egge.
Østen Kleiven med sin nydelige Volvo PV trives i Gudbrandsdalsløpet.
MG med eikefelger er såå nydelig. Bilen er tilhørende på Vinstra.
Ford Mustang Mach 1 og eier Kjell Ivar Slettmoen.
Da sola brøt gjennom skydekket kom virkelig bilene til sin rett der de stod oppstilt på perrongen.
Gudbrandsdalsløpet starter ikke før Kjetil Holen fra Øyer er på plass. Denne gangen med sin fantastisk nydelige Mercedes 560SEC. Og selvfølgelig bil entusiast som han er, er det obligatorisk med personlig skilt!